Η Εταιρεία


Χαλιά - Μοκέτες - Τάπητες: πώληση λιανική - χονδρική

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η εταιρεία μας είναι για πάνω από 5 δεκαετίες ικανή να απαντήσει σε κάθε πρόκληση.

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΟΓΛΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Viokets - Αφοί Χατζηαγάπογλου ιδρύθηκε το 1953 και δραστηριοποιείται έκτοτε στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας, πιο συγκεκριμέναστην επεξεργασία πρώτης ύλης για κατασκευή χειροποίητου τάπητα  και την παραγωγή μάλλινου κετσέ.

Μπορείτε να δείτε προιόντα και περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο αυτό στη σελίδα μας The Felters.

Το 1960 επέκτεινε της δραστηριότητες της στην  εμπορία οικολογικών ταπήτων. Με εισαγωγές προϊόντων από αγορές της Ευρώπης και της άπω ανατολής (Κίνα , Ινδία) αλλά και σε συνεργασία με  γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους, η εταιρία μας είναι για πάνω από  5 δεκαετίες ικανή να απαντήσει σε κάθε πρόκληση.

Εδώ και 42 χρόνια, λοιπόν, η Viokets - Αφοί Χατζηαγάπογλου μετά από πολυετή ενασχόληση με τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και του εμπορίου γενικότερα, επεκτάθηκε και στον τομέα των οικολογικών ταπήτων, επιμένοντας σε υλικά φυτικής και ζωικής προέλευσης, όπως κοκοφοίνικας, sisal ή μαλλί, χωρίς ποτέ να σταματά την έρευνα και την εξέλιξη σε εναλλακτικές και οικολογικές λύσεις.

Απολαύστε σχέδια, λύσεις, εμπνεύσεις, κορυφαία ποιότητα, έξυπνες προτάσεις που ανεβάζουν τη διάθεση σε εσάς, την οικογένεια, τους πελάτες σας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει για τον δικό σας χώρο ή για δώρο!